joi, 22 noiembrie 2012

Visul ciudat

Buna ziua, ca dimineata a fost de mult...


Bine ca a mai trecut o noapte, si totodata cu ea un vis tare ciudat. Ma intreb, oare visul e imaginea la ceea ce exista in subconstient? Daca e asa, atunci am descoperit o frica de-a mea...

Sa va spun ca am trait efectiv visul, si m-am trezit cu lenjeria de pat, parca era dupa al doilea razboi mondial. In fine, am visat parca eram intr-un bar, dar nu stiu locatia, si acel bar era "dotat" cu cate un pat triplu matrimonial la fiecare masa (ma intrebam oare de ce?). Bun, eram inconjurata de fel si fel de persoane, care s-au dovedit a fi dornice de orgii sexuale in patul acela, dupa ceva pahare "la bord"...Toata lumea s-a alaturat si au facut sex acolo, doar eu si inca o persoana, care nu imi aduc aminte aspectul fizic, a stat pe margine cu mine, si am vorbit despre principiile de viata a fiecaruia..

Imaginea care o am tiparita in minte e groaznica, dar finalul e cutremurator...acel bar se afla la subsolul unei biserici, si fiind grabite sa plecam de acolo, fugeam prin cimitir, printre morminte.....Am ramas socata, cand m-am trezit, de claritatea cu care imi amintesc orice detaliu, si cat de intens a fost totul...E primul vis pe care mi-l amintesc atat de bine..Si visul s-a continuat cu cautarea in zadar a acelei persoane cu care am vorbit..

Subconstientul meu se pare ca formeaza o imagine a degradarii umane, probabil mi se trage de la statul prea mult pe diferite site-uri in care tot mai am speranta ca voi gasi pe cineva, dar se pare ca incerc sa gasesc gogosari in borcanul cu gogonele :))), asta e o vorba de-a mea..

Mai trecu o noapte, eu va doresc sa aveti o zi deosebita!!Si cu subconstientul eliberat de orice imagine:)